Kalandok a Jurassic Parkban

A napokban ünnepelte 25. születésnapját a Jurassic Park film franchise. A partira hivatalos volt többek között egy régi barát is, a Jeep0 Wrangler. Az ikonikus modell ugyanis már 1993 óta hűen kíséri sorozat pillanatait. Összegyűjtöttünk pár érdekes fordulatot a film és a Jeep kapcsolatából.A visszatérő:
Jeep 29, a John Hammond által az első filmben használt Wrangler, a sorozat negyedik részében feltámadt hamvaiból 22 év egyhelyben állás után. Ehhez nem is kellett a Jurassic Word fiatal hőseinek különösebben megerőltetnie magukat, hiszen több mint két évtized alatt csak az akkumulátor merült le. Micsoda szerencse, hogy ezeket az autókat kemény vasból készítették!

Tesztvezetés Jeep módra:
Az autó számára nem újdonság a rivalda fény, viszont a Super-bowl reklámspot még egy sztárnak is különleges pillanat! Az egyperces kisfilmben Jeff Goldblum viszi el az új Wranglert egy képzeletbeli tesztkörre, ahol régi T-rex barátja hajtja őt keresztül Sorna fiktív szigetének erdején, majd pedig egy elegáns mozdulattal Goldblum megfordítja a hajsza szereposztását!

Kitüntetett felmenők:
Nem véletlenül esett a rendezőknek anno a Wranglerre a választása, amikor egy igazán terepképes autót kerestek. A modell nagyapja, a Willys Jeep ugyanis megjárta a második világháborút, az amerikai hadsereg terepjárójaként, mára pedig jelképpé vált.

forrás: jeep.hu
Kérjük válasszon telephelyet!
Cím
2030 Érd, Kis-Duna utca 9.
Telefon
+36 (23) 524 028
Nyitva tartás
Új- és használt autó értékesítés
H-P: 08:00-18:00
Sz: 09:00-13:30
Szerviz
H-P: 08:00-17:00
Sz: Zárva
Felhívjuk szíves figyelmüket az Ünnepek alatti nyitva tartásunk változásaira!
Október 13. (Szo.): 08:00-17:00
Október 20. (Szo.): 09:00-13:30 (csak értékesítés)
Október 22. (H.): Zárva
Október 23. (K.): Zárva

Visszahívást kérek


Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk