Telephelyeink

Open Road Fest 2018

Hír megjelenése: 2018.06.27
2018-ban újra beröffentek a motorok, felbőgtek a Jeep-ek, zúztak a gitárok és 4 napig ismét minden együtt lüktetett szabadság ütemével. Alsóörs már 19. alkalommal változott a motorosok és a rockzene imádók kánaánjává.Június elején ismét bevették Alsóörsöt a motorok, trike-ok, quadok, négy és kétkerekűek – immáron 19. alkalommal startolt el nemcsak hazánk, de egyben a régió legnagyobb zenei és motoros fesztiválja, a Harley-Davidson Open Road Fest. Már az első nap rocktól és természetesen motor dübörgéstől volt hangos a Balaton északi partja. Szerdán kora délutánra több száz motoros szállta meg a kempinget, ezzel, a zárónapon pedig a zord időjárás sem akadályozhatta meg az látványos motoros felvonulást, amelyen több ezer kétkerekű vett részt.

A Harley Davidsonok mellől természetesen az idei évben sem hiányozhattak a Jeep®-ek, a kilátogatók közelebbről is megismerkedhettek az egyes modellekkel. A Jeep® és a Harley-Davidson® közötti együttműködés az általuk közösen osztott értékeken alapul, mely szerint támogatják, hogy vásárlóik szabadon és eredeti módon élhessék meg érzéseiket. Mindkét márka termékeiben kifejezésre jut a szabadság és eredetiség, melyek segítségével ügyfeleik bátran érvényre juttathatják saját egyéniségüket.

Azok, akik valamilyen Jeep® vagy Harley-Davidson® modellt választanak, egyúttal egy olyan életstílus mellett teszik le a voksukat, amely révén egy a tapasztalataikat, szenvedélyüket és értékeiket egymással megosztó közösség részévé is válnak.

forrás: jeep.hu
Kérjük válasszon telephelyet!
Cím
2030 Érd, Kis-Duna utca 9.
Telefon
+36 (23) 524 028
Nyitva tartás
Új- és használt autó értékesítés
H-P: 08:00-18:00
Sz: 09:00-13:30
Szerviz
H-P: 08:00-17:00
Sz: Zárva

Visszahívást kérek


Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk